Baby Bedenk Tijd

 
Real Care oefenBaby
Wat is het


De RealCare Baby3
is het meest recente model van de virtuele baby van Realityworks. Deze Baby's zijn net zo veeleisend als echte babys en wanneer gebruikt binnen het aangewezen kader, voorziet deze de studenten van de meest realistische ouderschaps simulatie beschikbaar.

De baby's hebben het voeden, boeren, schommelen, luier verschonen en voorzichtig ondersteunen van het hoofdje nodig. De verzorger moet dus zelf uitvinden welke zorg er nodig is. Enkele kenmerken:

- Een draadloze ID-chip wordt gedragen op de pols van de student, en staat de Baby toe om met de student te communiceren.

- De baby registreert de kwaliteit van de zorg die het ontvangt en rapporteert het aantal keren dat elk type zorg gegeven is.

- De baby registreert ook het aantal en de tijden van gemiste verzoeken om zorg, evenals de frequentie van verkeerde positie, ruwe behandeling en schudden.

- De baby kan tot 7 dagen vooraf worden geprogrammeerd, kan worden geprogrammeerd om aan één of twee verzorgers te reageren, en kan in dagopvang worden gezet wanneer de student geen zorg kan verstrekken.

Klik hier voor de reacties van de mensen die u voor gingen!


Klik hier voor meer informatie doormiddel van  de videotutorial.


Klik hier voor het pakket dat het beste aansluit bij uw wensen!